Restaurant Managment
Οι αλλαγές που έφερε η πανδημία στην εστίαση | Προκλήσεις και ευκαιρίες | Η κουζίνα του μέλλοντος | Οι τάσεις και οι καταναλωτικές συμπεριφορές | Gastrophysics | Food waste
Πλησιάζοντας προς το τέλος της πανδημίας, οι επιπτώσεις της φαίνεται πως θα έχουν μόνιμο αντίκτυπο. Πώς θα προχωρήσουμε και πώς θα ανακάμψουμε; Εμπειρογνώμονες της εστίασης, της φιλοξενίας και της έρευνας, εξετάζουν πώς διαμορφώνεται η αγορά και η συμπεριφορά των πελατών και τι σημαίνει αυτό για τους εστιάτορες.
Σε αβέβαιους οικονομικά καιρούς και με αρκετούς εξωτερικούς παράγοντες να ασκούν πίεση στην εστίαση, η αλλαγή στη λειτουργία των επιχειρήσεων είναι επιτακτική. Μπορεί η μετάβαση να φαίνεται δύσκολη, ωστόσο η επιτυχία απαιτεί προσαρμογή σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα, στα μενού, στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών, αλλά και στην επανεξέταση των δυνατοτήτων κέρδους.
Το 2ο Restaurant Management Conference με το κορυφαίο περιεχόμενο σχετικά με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται, τις τεχνολογικές λύσεις και τις καλύτερες πρακτικές της αγοράς, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος το τρέχον κλίμα και τις τάσεις στην εστίαση και τη φιλοξενία, να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να προχωρήσετε με σίγουρα βήματα στη νέα εποχή.
Περισσότερα στο:
Leave a Reply